Over ons

 

 

 

Contactgegevens

Kantooradres:
Wijnimport Scheveningen
Stevinstraat 280
2587 EX Den Haag

Magazijn:
Nobelstraat 6 BU6
2693 BC ‘s-Gravenzande

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0)70 3388280
Mobiel: +31 (0)6 48547251
E-mail: info@wijnimportscheveningen.nl     
Website: www.wijnimportscheveningen.nl 

Uw contactpersonen

Sales en logistiek 
Pieter-Dirk Roeleveld: +31 (0)6 48547251

Inkoop en administratie 
Jan Roeleveld: +31 (0)6 27182548

 

 

Wie zijn wij?

Wijnimport Scheveningen importeert rechtstreeks wijnen uit Duitsland, Frankrijk en Italië. Het merendeel van deze wijnen is afkomstig van biologisch en bio-dynamisch werkende producenten.

Dit is uiteraard geen einde van alle tegenspraak. Toch hebben wij ontdekt dat de combinatie van enerzijds een zo natuurlijk mogelijke benadering en anderzijds talentvol vakmanschap dikwijls de sleutel is tot de meest uitgesproken, zuivere, typerende en elegante wijnen. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar de klassieke, veelal inheemse druivenrassen.

Dat onze wijnen zich in positieve zin onderscheiden, blijkt ook wel uit de recente persrecensies in diverse toonaangevende vakbladen zoals Perswijn, Proefschrift e.a. Gelijktijdig mogen onze wijnen in toenemende mate zich verheugen in de belangstelling van diverse restaurants en wijnspeciaalzaken.

Daarbij constateren wij dat onze opdrachtgevers niet alleen waarde hechten aan een kwalitatief hoogwaardig product, maar zich ook aangesproken voelen door de filosofie achter onze wijnen, namelijk een en eerlijk en duurzaam product.