Speciaalzaken

 

 

Detailhandel

Wijnimport Scheveningen werkt met een select aantal lokale distributeurs (speciaalzaken), verspreid over het land. Voor deze doelgroep fungeert Wijnimport Scheveningen als voorraadhoudend agent, zodat onze distributeurs profiteren van gunstige inkoopprijzen, een optimaal voorraadbeheer en een betrouwbare kwaliteit inclusief bijbehorende service.

Klanten zijn bij Wijnimport Scheveningen niet slechts een eindstation, maar een verlengstuk van de logistieke keten waarin beide partijen een schakel vormen. Daarom bieden wij volop ondersteuning  bij de verkoop van onze producten. Dit uit zich in uitgebreide achtergrondinformatie, mogelijkheid om de wijnen uitgebreid te proeven, support bij doelgerichte verkoopacties, maar ook een goede logistiek, zoals just in time leveringen.

Wijnimport Scheveningen levert wat betreft de retail uitsluitend aan speciaalzaken en levert niet aan grote winkelketens. Bovendien geldt voor iedere distributeur een exclusiviteit met betrekking tot het marktgebied. Deze exclusiviteit heeft zowel betrekking op zowel de particuliere als zakelijke markt (horeca).

Contact opnemen